Baileys Chocolat Luxe

Baileys har firat lanseringen av sin helt nya äkta belgiska chokladlikör med en veckolång uppslukande upplevelse i London, tillägnad den multi-sensoriska njutning av choklad. Bar Chocolat, som var öppen för allmänheten i september i London, handplockade visionärerna Bompas & Parr, Tabitha Denholm, Petra Storrs, Amelia Rope, Lou Hayter och Blanch & Shock samarbetar för att skapa en sensorisk resa i smaker.
_G2V7453_flattened_edit 
Iedn ombyggda lagerlokalen i Covent Garden presenterades en storskalig ätbar konstinstallation skapad av Artisan chocolatier Amelia Rep och stylisten Petra Storrs, och av Bompas & Parr en doft och smak upplevelse, musikdirektör Tabitha Denholm första någonsin videoinstallation "The Banquet" och en partitur från popgruppen Ingenue Lou Hayter.
42_Bailey's Chocolat Luxe 
Petra Storrs - har skapat minnesvärda kostymer och uppsättningar för artister som Lady Gaga och alla Paloma Faiths skivomslag - skapade ett omsorgsfullt iscensatt bar utrymme som gav en vacker hyllning till dryckesupplevelsen.
19_Bailey's Chocolat Luxe 
Under de sex dagarna, tog en unik experimentell Supperclub från Blanch & Shock hedersplatsen. Dom kombinerade teater och nyskapande rätter, det var en tre-rätters middag som serverades på ett långt U-formad bord där man såg hur lyckliga gäster njöt av en rad gastronomiska läckerheter. 
_G2V7377_flattened_edit 
Baileys Chocolat Luxe är första gången som äkta belgisk choklad har smält med alkohol på ett sätt som ger en multi-sensorisk upplevelse av choklad i ett glas. För mer information besök www.baileys.com. 
Amelia Rope exhibtion
starter 02
dessert01
Josh serving the main course_02
_G2V7489_flattened_edit
_G2V7205_flattened_edit

 

Kommentarer

Populära inlägg