McDonald olympiska pop-up, en miljövänlig restaurang

McDonalds ... hållbart? Vem skulle ha trott det, men nu visar snabbmats jätten med sin nya enhet att dom tänker bli mer miljövänliga. McDonald pop-up, byggd för London 2012 Olympiska Spel i Stratford blir världens mest besökta, men kommer bara stå i sex veckor. Restaurangen på Olympic Park kommer att avvecklas efter spelen och 75% av det kommer att återanvändas eller återvinnas.


Jill McDonald, verkställande direktör för McDonald 's i Storbritannien, sade flytten var "en världsnyhet" för kedjan i sin strävan att vara hållbara, ett mål som specificeras av Londons organisationskommittén. Under restaurangens lansering den här veckan, sade hon: "London 2012 är satt till att vara de mest hållbara spelen någonsin i världen och denna ambition inspirerade oss inte bara att uppfylla vår roll som officiell restaurang i restaurangbranschen, men också för att visa hållbarhet är hjärtat för våra Olympic Park restauranger. "

De 2.000 anställda vid de olympiska restaurangerna har handplockats och kommer att bli dom första att bära en helt ny uniform designad av Wayne Hemingway som är helt återvinningsbara.

 

Kommentarer

Populära inlägg