Håll utkik efter - Wild Belle

Wild Belle är ett synth-pop band som lär följa i samma fotspår som Lana Del Rey-liknande internet hysteri och lär bli det mest omtalade bandet för tillfället. Det är bror och syster duon Natalie Bergman som är den attraktiva frontfiguren som sjunger och vackre Elliot Bergman saxofon och keyboard som definitivt har utseendet med sig. De trycker alla de rätta knapparna - de är attraktiva och har strukit en glittrande hemsida för en tumblr sida full av GIF med mode bilder.


Wild Belle har bara två låtar än så länge Keep You och Take Me Away, men de har just undertecknats med ett stort bolag och har varit omtalade i musikbranschen sedan deras föreställning på SXSW. Räkna med en hel del hype inom snar framtid. Natalie Bergmans sång kommer att erövra, trots de tunga instrumenten hon har bakom sig, men har fortfarande en nästan jag skulle gå sönder när som helst känsla till det.


Du vet aldrig vad du får med deras låtar som med en perfekt producerad reggae-färgad rytmsektion och vid sidan en mer synth tungt beat. Take Me Away är ännu bättre, känns som man kippar efter luft, men vill ha än mycket mera!

Kommentarer

Populära inlägg