Holi Festival of Colours

Den hinduiska Holi Festival of Colours hålls huvudsakligen i Indien, är Bangladesh och Pakistan inte ett av de mest religiösa festivaler, men det är förmodligen den mest levande och färgstarka. Firandet av starten av våren ser tusentals hinduer skapar en regnbåge moln av tända eldar och kasta doftande, färgat pulver och parfym på varandra. Det är allt spänning och glädje och vad bättre sätt att uttrycka det än i färg.

New York-baserade Variabel skapat denna fantastiska slow motion video som gör att tittarna att fånga den glädje och hela essensen av firandet genom färg, men också uttrycken på motivets ansikten.


 
Företaget, som tog i projektet som en personlig arbete av kärlek, talade om varför de ville skjuta Holi, "Världen är fascinerande. Människor och kulturer inspirerar oss. Tyvärr, de snabba tempo livsstil vår generation resulterar i många inte vidtar nödvändiga steg tillbaka för att suga i den befintliga världen omkring oss. Vårt mål med denna film är att hjälpa tittarna att ytterligare uppskatta och ta notis om det vackra i livet och kultur som ligger inom vår värld ...

... Så nästa gång du märker något som slår dig som intressant, stannar för en sekund, börja driva på kameran, tänk på varför det är unikt, och ta bilden innan du missar det. Livet är utöver det vanliga. Anamma den. "


Kommentarer

Populära inlägg